St. Lucia

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in St. Lucia

 

Onroerend goed te koop in Saint Lucia

Santa Lucia is een eiland in de oostelijke Cariben, waar aan de westkust twee bergen zijn: de Pitons. De kust herbergt vulkanische stranden, duikplekken langs de koraalriffen, luxe resorts en vissersdorpjes. De hoofdstad is Castries en is een populaire stop voor cruises.

Als u van plan bent te verhuizen en u bent op zoek naar onroerend goed te koop in Saint Lucia, is het belangrijk om wat informatie te hebben over de onroerendgoedmarkt in St Lucia die vorig jaar in een betere staat verkeerde, maar zich nog steeds herstelde in een geleidelijk tempo van de wereldwijde economische crisis bijna tien jaar geleden.

De huizenprijzen zijn van 2009 tot 2014 gedaald van 20% naar 30% als gevolg van de wereldwijde crisis. De vastgoedmarkt begon pas eind 2014 te stijgen.

De midden geprijsde woningen verkocht in Saint Lucia voor de prijs van $ 350.000 winnen aan populariteit, vooral onder buitenlandse kopers uit Canada en de Verenigde Staten.

Er is veel optimisme over de toekomst van de vastgoedmarkt, hoewel deze momenteel niet op zijn best is. Maar als u een onroerend goed in Saint Lucia wilt kopen, dan is het een goed moment om te profiteren van de prijzen van alle tijden.

Over het algemeen blijft de vastgoedmarkt een gunstige markt voor de koper van onroerend goed te koop in Saint Lucia. Het overgrote deel van de transacties heeft betrekking op kopers van vakantiewoningen.

De noord en zuid gebieden van St. Lucia hebben momenteel een grote verscheidenheid aan nieuwe huizen en appartementen en huizen te koop in Saint Lucia.

Toerisme is de motor die het onroerend goed in St. Lucia aandrijft. Het is echter nog steeds een veelbelovende bestemming, een veel kleinere markt dan andere Caribische landen zoals Barbados, St. Martin en Antigua.

De meeste buitenlandse kopers die onroerend goed willen kopen in St. Lucia komen uit de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 31043

Verkoop Hotel, St. Lucia, West Indies, Castries, Soufrière

1,906,909.99EUR
Verkoop
Hotel

48562.28 m²
Een klein, uniek hotel dat u zal doen denken aan de manier waarop het Caribisch gebied vroeger. Beschikbaar voor US $ 1,860,000.00 Status: Te koop...
Cod. 17594

Verkoop Hoeve, St. Lucia, West Indies, Masscre, Anse La Raye

174,287.47EUR
Verkoop
Hoeve

510.97 m²
Masscre is een prachtig gebied met veel van maximaal schaal huizen en waar je zou zien dat de meeste artsen en advocaten verlaten. Masscre ligt op ong...
UNAVAILABLE
Cod. 2676

Verkoop 5+ slaapkamers, St. Lucia, West Indies, Castries, Morne Fortune

1,127,742.46EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

160 m²
Prachtige multi-appartement te koop op het schilderachtige Caribische eiland Saint Lucia Morne Fortune uitzicht hoofdstad Castries. Vijf ingerichte ap...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB